• Open Ma.- Vr: 08.30-17.00

  • Telefoon 050 711 52 60

  • E-mail info@atvaccountants.nl

Vervolg header 1

Over ons

Welkom bij ATV Account'd Accountancy & Advies, uw accountant in Drenthe, Groningen en wijde omgeving. Als accountants en belastingadviseurs bieden wij ondernemers uit het MKB een stevige helpende hand op het gebied van accountancy, administratie, loonadministratie, personeel en organisatie, financiële planningen en fiscale vraagstukken.
Wij nemen u veel werk uit handen waardoor u voldoende tijd heeft om te doen wat u het liefst doet, namelijk succesvol ondernemen!

Ons accountantskantoor kiest er bewust voor om een relatief klein kantoor te zijn en blijven.
Hierdoor kunnen wij u persoonlijk, flexibel, informeel en betrokken ondersteunen. Dit doen wij vanuit onze eigen kennis, of via ons brede netwerk.

Enkele kenmerken van ATV Account'd:

De ondernemer als mens centraal

Wij werken graag vanuit het principe dat wij u als ondernemers(mens) door en door kennen, waardoor wij u kunnen ondersteunen in zowel uw ondernemersvragen, als uw vragen op het gebied van persoonlijke financiële zaken, en in het bijzonder in de goede balans tussen deze zaken.

Uw coach voor succesvol ondernemen

Eén van onze specialiteiten is het fungeren als bedrijfscoach, het zijn van een objectief klankbord voor u als ondernemer. U kunt allerhande vragen, overwegingen, etc. op bedrijfseconomisch, organisatorisch, personeel, juridisch en financieel gebied aan ons voorleggen, en met ons daarover een gezonde discussie aangaan. Dit helpt u in het goed afwegen van beslissingen en het kiezen van juiste richtingen.

In de buurt

Doordat wij ons werkgebied beperkt houden, zijn wij altijd in de buurt. Dus we komen gemakkelijk even naar u toe voor een bespreking, maar net zo makkelijk wipt u even bij ons binnen

U kunt bij onsonder meer terecht voor:

Accountancy
Administratieve dienstverlening
Fiscale dienstverlening
Loonadministratie
Personeel & Organisatie
Financiële Planning

Maak kennis met ons team en schroom u niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Locatie Schipborg

Borgweg 41, 9469 PG Schipborg

050 711 5260

info@atvaccountants.nl

Ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Locatie Emmen

Waanderweg 18a, 7812 HZ Emmen

0591 675 462

info@atvaccountants.nl

Ma - vr: 8:30 - 17:00 uur

Onze kwaliteit

Volg ons